Vi værdsætter gode medarbejdere

- så få et godt job hos ABJ...

Er det dig, vi mangler hos ABJ Rengøring?

Rengøringsassistenter

Vi leder efter nogle dedikerede rengøringsassistenter, der ønsker at blive en del af vores dynamiske team. Du få fleksible arbejdstider, dvs. at vi prøver at planlægge dine timer som det passer dig bedst! Så uanset om du er en morgenfugl, middagsperson eller aftenentusiast, tilbyder vi skiftende arbejdstider - Vi er her for at tilpasse os din hverdag!

Du vil være en vigtig brik i at skabe et rent og behageligt miljø for vores nye kunder – som har bygget helt nye omgivelser. Sammen skaber vi et pletfrit resultat!

Vi lover dig:
Fleksible arbejdstider: Hos ABJ tilbyder vi fleksibilitet i arbejdstiderne (morgen fra kl. 5-10 eller eftermiddag fra 14-18), så du kan tilpasse dit job til dine personlige behov.

Vækstmuligheder: Vi tror på at investere i vores medarbejderes udvikling, og som rengøringsassistent hos ABJ vil du få mulighed for at lære og forbedre dine færdigheder inden for rengøring og relatere områder.

Et positivt arbejdsmiljø: Hos ABJ er vi stolte af det arbejdsmiljø vi skaber for vores medarbejdere. Vi vægter samarbejde, respekt og anerkendelse.

Så hvis du er klar på at blive en del af vores team, så send os din ansøgning i dag til Tommy på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.! Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord!

Vinduespudser

Vi har travlt! Vi søger en vinduespudser gerne med erfaren til at dække Herning-Århus området. Start hurtigst muligt og vær en del af vores dynamiske team! Erfaring vil være et stort plus!

Hvis du har passion for vinduespudsning og ønsker at blive en del af et travlt og spændende miljø, så er dette jobbet for dig! Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og muligheden for at arbejde med forskellige kunder og udfordringer.

Så, hvis du er klar til at tage udfordringen op og sikre skinnende rene vinduer, så tøv ikke med at kontakte os! Send en mail til Tommy på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med din ansøgning og CV. Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning på formularen herunder...

Så vender vi tilbage til dig, hvis der er en mulighed for et samarbejde.